217 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemcrème fraîchedragondroge witte wijneieidooierkippenbouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolijfoliepeperpeterselieslagroomsuikertijmuiwaterwitte peperwitte wijnwortelzoutzure roomzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik met champignons en sjalotten

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, eierdooier, koffieroom, laurierblad, olijfolie, prei, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk tartaar in roomsaus met samengestelde boter

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, fond, kervel, knoflookboter, kruidenboter, mager rundvlees, merg, mosterdboter, niervet, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, peterselieboter, runderbouillon, sjalottenboter, slagroom, slakkenboter, spek, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Fettucine met zalm en radicchio

Ingrediënten:
boter, citroensap, fettucine, peper, radicchio, room, sinaasappelsap, sjalot, visfond, zalmfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Pistachenotensoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, gemalen komijn, gember, kippenbouillon, pistachenoten, prei, saffraandraadjes, sinaasappelsap, sjalot, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Forestièresaus

Ingrediënten:
bospaddestoelen, boter, cantharellen, citroensap, eekhoorntjesbrood, gevogelteglace, magere room, parijse champignons, port, shiitakes, sjalot, slagroom, trompettes de morts, wildglace en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Zalm met zuring

Ingrediënten:
boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, noilly prat, sjalot, vermout, visfond, zalmfilet en zuring

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Pecorinocreme

Ingrediënten:
boter, citroensap, gevogeltefond, noilly prat, pecorino, peper, room, sjalot, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus
Haal meer recepten op...