Recept van Oh My Dish:
Tortilla's met worstjes, witte kool en krokante ui
- Ingrediënten:
- azijn, bloem, chilisaus, komkommer, limoen, mosterdzaad, olie om te frituren, peper en zout, suiker, tortilla, uien, water, witte kool en worstjes
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemkool, boter, bruine suiker, citroen, citroensap, dille, gember, knoflook, komkommer, kruidnagel, laurier, maïszetmeel, maïzena, olie, olijfolie, peper, rode paprika, sjalot, tijm, wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Oh My Dish:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / voorgerecht uit Zuur:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Bijgerecht uit Bonen!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Noma:
Recept uit Wild:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: