35 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterchampagnecitroendragondroge witte wijneidooierkerriepoederkippenbouillonknoflookkruidenlauriernootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepreiroomsjalotslagroomtijmuizout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Spoedcursus wijn: witte wijnen

Ingrediënten:
anijs, asperges, boter, champagne, chardonnay, chili, citrusfruit, dille, fruit, grapefruit, honing, kruiden, kruisbessen, meloen, noten, passievrucht, peer, perzik, room, specerijen, toast, tropisch fruit, vanille, venkel, vernaccia di san gimignano, vruchten en wijn

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Spoedcursus wijn: witte wijnen

Ingrediënten:
anijs, asperges, boter, champagne, chardonnay, chili, citrusfruit, dille, fruit, grapefruit, honing, kruiden, kruisbessen, meloen, noten, passievrucht, peer, perzik, room, specerijen, toast, tropisch fruit, vanille, venkel, vernaccia di san gimignano, vruchten en wijn

Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, crème fraîche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Tongrolletjes met spinazie en zalm

Ingrediënten:
boter, cognac, crème fraîche, droge witte wijn, gerookte zalm, peper, spinazie, tongfilet, verse bieslook en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Pasta met gerookte zalm en kappertjes

Ingrediënten:
crème fraîche, droge witte wijn, gerookte zalm, kappertjes, limoen, olie, prei, roomboter, tagliatelle, verse bieslook, peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Zalm en papillote met kruidensaus

Ingrediënten:
boter, citroen, droge witte wijn, peper, room, sjalot, verse bieslook, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse kervel, verse peterselie, verse zuring, visbouillon, zalmfilet en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Traditionele kippenpastei

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, boter, champignons, diepvrieserwten, groene selderij, kipfilets, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode paprika, room, ui, kruiden, witte wijn en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Ragout de veau, printanier - Kalfsstoofschotel met worteltjes, uien, nieuwe aardappelen en groene erwtjes

Ingrediënten:
basilicum, beurre manié, bieslook, bloem, boter, bruine kalfsfond, champignons, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, erwtjes, fond, kalfsstoofvlees, kippenbouillon, kippenfond, kleine witte uitjes, laurier, nieuwe aardappelen, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, tomaten, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees / bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude romige soep met sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, droge witte vermouth, droge witte wijn, eidooier, kerriepoeder, kervel, knoflook, laurier, melk, peperkorrels, peterselie, room, sint-jakobsschelpen, slagroom, tijm, ui, venkelzaad, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Kip in room

Ingrediënten:
bieslook, boter, bouquet garni, champignons, citroensap, crème fraîche, kip, knoflook, peper, slagroom, witte ui, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Warme honingsaus

Ingrediënten:
bieslook, boter, honing, peper, room, roze peperkorrels, sjalot, witte wijn, witte-wijnazijn en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Koolvis met kerrie

Ingrediënten:
appel, bieslook, kerriepoeder, koolvisfilet, peper, room, tomaten, uien, vetstof, visfumet, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...