Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Aardappelkugel met kool
- Ingrediënten:
- aardappel, ei, kippenvet, kool, peper, plantaardige olie en zout
- Keuken:
- Duits / Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- groenten en aardappels
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, citroensap, gember, groente, hamburgers, knoflook, kool, koriander, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, taugé, tomaat, ui, vet, water, witte kool, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit The big green egg book:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Rijst en risotto:
Recept uit Yo Kids:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Lunch / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veggie in 30 minuten:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: