Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, crème fraîche, fond, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, laurierblad, olie, oregano, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: