97 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijbotercitroencitroensapcourgettegembergroentehoningkorianderkruidenlimoenoliepaprikapeperpreirode uitijmtomaatuiwaterzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

De lekkerste stoofpot met pastakussentjes gevuld met aardappel en rucola

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemige aardappelen, boter, citroen, kalfswangen, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode ui, rozemarijn, rucola, tijm, tomaat in blik, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vega Feest Van Nina Olsson: Salade Met Zoete Aardappel, Boerenkool En Pikante Kikkererwten Met Citroen Amandel Dressing

Ingrediënten:
aardappel, agavesiroop, amandelboter, avocado, boerenkool, hamburgers, cavolo nero, chilivlokken, citroen, dressing, gehakt, geroosterde kikkererwten, granaatappelpitjes, kikkererwten, knoflook, komijn, melk, olijfolie, paprikapoeder, peper en zout, radijs, rode ui, olijfolie, spinazie, knoflook, citroensap, gemalen komijn, honing, gember, wortels, zoete aardappel, zoet paprikapoeder en zout

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Vis uit de oven

Ingrediënten:
aardappel, chermoula, citroenen, gemalen komijn, geroosterde citroenen, groene paprika, haarstaartdegenvis, harissa, knoflook, koriander, limoenen, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis / ovenschotel
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Rodelinzensoep Met Citroen

Ingrediënten:
aardappel, citroen, groentebouillon, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, olie, rode linzen, ui, wortel en zout

Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Down to earth:

Pakketje mul met groenten en kruiden

Ingrediënten:
aardappel, citroen, courgette, eidooier, fijn zeezout, knoflook, koffieroom, lavendel, mullen, olijfolie, rode poonfilets, roomboter, verse laurierbaadjes, verse rozemarijn, verse tijm, wortel en zeekraal

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:

Soep van witte boon, prei & spek

Ingrediënten:
aardappel, gerookte spekblokjes, groene pesto, groentebouillon, knoflook, laurierblaadjes, peterselie, peterselie-erwt, plantaardige olie, prei, ui, witte bonen, wortel, zoetzure appel en 
zout en peper

Soort:
vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gans voor kerstavond

Ingrediënten:
aardappel, arrowroot, bleekselderij, boter, calvados, citroenschil, gans, ganzenmaag, ganzenvet, kippenbouillon, knoflook, madera, olie, rode-bessengelei, rookspek, salie, ui en wortel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Turlu groentepotje

Ingrediënten:
aardappel, appelazijn, artisjokharten, aubergine, bladpeterselie, citroenrasp, citroensap, courgette, ingemaakte groene pepers, kaneel, kikkererwten, knoflook, korianderzaad, olijfolie, piment, rode puntpaprika, rode ui, suiker, trostomaten en wortel

Soort:
vegetarisch
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Mosselpilaki

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, citroen, citroensap, dille, knoflook, krabbouillon, mosselen, olijfolie, suiker, tijm, tomatenpuree, trostomaat, ui en wortel

Keuken:
Turks
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Tajine met gekruid rundvlees

Ingrediënten:
aardappel, balsamicoazijn, couscous, extra vierge olijfolie, garam masala, gedroogde abrikozen, gedroogde chilivlokken, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, magere yoghurt, munt, olijfolie, olijven, rode ui, runderborststuk, rundvleesbouillonblokje, sinaasappel, tomaat en wortel

Soort:
stoofgerecht / vlees / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Zigeunerpot - olla gitana

Ingrediënten:
aardappel, gedroogde witte bonen, kikkererwten, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, pompoen, saffraandraadjes, sperziebonen, stoofpeer, tomaat, ui, verse munt, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse goulash

Ingrediënten:
aardappel, bacon, bloem, champignons, knoflook, magere runderlappen, olijfolie, paprikapoeder, provençaalse kruiden, runderbouillon, sinaasappelrasp, tomatensaus, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Hongaars
Soort:
vlees
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Kuzu kapama - Pastei van lamsschouder

Ingrediënten:
aardappel, droge rode wijn, granaatappelmelasse, kaneelstokje, kardemonpeulen, knoflook, knolselderij, lamsschouder, laurier, olijfolie, runderbouillon, specerijenmarinade, steranijs, ui, wortels en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
schuim/mousse/gelei / quiche
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Marokkaanse lamstajine met abrikozen en vijgen

Ingrediënten:
aardappel, bloem, dadels, gedroogde abrikozen, gedroogde vijgen, gemalen korianderzaad, gemberpoeder, honing, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, lamsvlees, madeira, munt, olie, rodebessengelei, tomaat, ui en wortel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Visstoofpot van de Armorkust - La Cotriade d´Armor

Ingrediënten:
aardappel, appel, bleekselderij, boter, bouquet garni, broccolizaad, cognac, gerookt spek, hartmosselen, knoflook, mantelschelpen, mosselen, olijfolie, prei, rode paprika, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, visbouillon, visfilet, wortel en zwemkrabben

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Kippenbout uit de oven - Firinda tabuk budu

Ingrediënten:
aardappeltjes, champignons, citroen, courgette, kippenbouten, knoflook, komijn, olijfolie, paprika, paprikapoeder, pul biber, rode ui, tomatenpuree, venkel, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Zondagse gebraden kip

Ingrediënten:
aardappels, bloem, boter, citroen, doperwt, kip, knoflook, olijfolie, rozemarijn, savooiekool, sinaasappel, tijm, ui en wortelen

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Daube Provençale - Provencaalse lamstoof

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, lamnek met bot, lamsbouillon, lamsschouder, mager spek, olijfolie, peper, bladpeterselie, sinaasappelschil, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rundergebraad gemarineerd in bier

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bier, bleekselderij, bloem, citroen, knoflook, laurier, olie, peper, peperkorrels, rundergebraad, sinaasappel, tijm, ui, vetstof, wortel en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Lamsbout met kwarteleieren

Ingrediënten:
aardappel, gemalen komijn, gemberpoeder, honing, knoflook, kwarteleieren, lamsbout, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, prei, rietsuiker, rozijnen, salie, sinaasappel, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Haal meer recepten op...