Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloemboterbruine basterdsuikerbruine suikercitroensapeigemberkaneelknoflookkomkommerkorianderlaoslimoensapmelkpeperplantaardige oliepoedersuikersambal oeleksjalottomaattrassiuiwaterzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kwarkdeeg met olie

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenschil, magere kwark, melk, olie, witte basterdsuiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Topping voor bowl

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, garam masala, noten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:

Gestoomde Bao Met Zuurvlees

Ingrediënten:
arachideolie, baobloem, gedroogde gist, melk, suiker, zout en zuurvlees

Soort:
vlees
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Pindadressing

Ingrediënten:
appelazijn, arachideolie, franse mosterd, lichtbruine basterdsuiker, pinda’s, salie, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:

Zoetzuur Varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, chinkiang, daslook, gember, kippenbouillon, kristalsuiker, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, knoflook, varkensbuik met zwoerd, witte peper en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Gezoete couscous

Ingrediënten:
arachideolie, blanke amandelen, kaneel, middelgrote couscous, poedersuiker, water en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Gebakken aubergine - terong goreng

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, bruine basterdsuiker, citroensabayon, goela djawa, ketjap benteng manis, limoensap, olie, sambal oelek, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Kylie Kwong - Food for thought

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:

Kip kung po

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, chinese zwarte azijn, gedroogde rode chilipeper, gember, kippendijfilet, maïzena, pinda’s, shaoxingwijn, sichuanpeper, sojasaus en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Sweet and sour sauce

Ingrediënten:
arachideolie, fijne kristalsuiker, geroosterde pindas, hoisin, knoflook, kokosmelk, rijstwijnazijn, rode chilipeper, thaise vissaus en zeezout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Dubbelbereid piepkuiken met chilisaus en zout met citroenblad

Ingrediënten:
arachideolie, aziatische bouillon, fijne kristalsuiker, gedroogde citroenblaadjes, gember, grof zeezout, kipsuprêmes, knoflook, limoen, piepkuikens, rijstazijn en rode chilipeper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Pittige gekarameliseerde noten

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, druivenpitolie, garam masala, noten, maïsolie, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / noten
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Bouillon met pompoen en notenkaramel

Ingrediënten:
arachideolie, cashewnoten, citroengras, fleur de sel, hazelnoten, pandanblad, patidou-meloen, peper, satépoeder, suiker en tom kha kai

Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...