63 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aubergineavocadobloemkoolbotercourgetteeigembergroentekikkererwtenkomkommerolieolijfoliepaprikapeperpeterseliespinaziesuikeruivleeswaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Ratatouille met geroosterd brood

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, basilicum, basilicum, basilicum, courgette, courgette, gedroogde tijm, brood, groenten, knoflook, olijfolie, paprika, ratatouille, rode uien, tijm, knoflook, tijmblaadjes, tomaat, tomaten, tomatenblokjes en 
zout en peper

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Tomaten met limabonen

Ingrediënten:
azijn, basilicumbladeren, bonen, brood, bruine suiker, chutney, fruit, groente, groenten, jam, knoflook, laurier, olie, peper, pruim, roomijs, siroop, suiker, ui, vijgen, zout en zout

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:

Kaasfondue met tomaten

Ingrediënten:
tomaat, groenten, harde kaas, jenever, knoflook, maïszetmeel, olijfolie, peper, pils, sjalot en stokbrood

Soort:
eieren, kaas en zuivel / kaas
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Een koude tomaten-noedelsalade

Ingrediënten:
boter, brood, cashewnoten, doperwten, dressing, boter, grapefruitsap, groenten, komkommer, kiemgroente, knoflook, komkommer, koriander, munt, noedels, olijfolie, oranje paprika, peterselie, pijnboompitten, tomaatjes, tomaten, water en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

3 x tzatziki van paprika, radijs en wortel

Ingrediënten:
bieslook, brood, citroen, crackers, griekse yoghurt, groente, knoflookteen, komkommer, lente-ui, paprika, peterselie, radijs, ras el hanout kruiden, rode peper, tzatziki, wortel, wortels, yoghurt en 
zout en peper

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Mijn favoriete ribollita

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, brood, cannellinibonen, cavolo nero, gedroogde spaanse peper, knoflook, laurier, rode ui, tomaat, tomaat in blik, venkelzaad, wortel en zolfinibonen

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Dikke broodsoep - zuppa di pane

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, cannellinibonen, knoflook, olijfolie, oud brood, peper, prosciutto, rauwe ham, savooiekool, snijbiet, tomatenpuree, ui, verse bladpeterselie, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kipstoofpot met saffraan

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, droge vermout, gele courgette, groene courgette, kippenpoot, knoflook, laurierblad, rode aardappel, saffloerolie, saffraandraadjes, stokbrood, tijm, tomaat, venkelzaad, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, voorjaarsui, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gevulde groene kool

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, broodkruim, citroensap, doorregen spek, ei, halfdroge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, peper, pijnboompitten, savooiekool, sjalot, tomaat, ui, varkensworst, verse gemengde kruiden, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Broodsoep - pancotto

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, ei, extra vergine olijfolie, groente, knoflook, laurierblad, oud brood, peper, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:

Bagna caôda

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, bloemkool, boter, ciabatta, groente, knoflook, olijfolie, peper, venkel en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente / vis
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bloemkool-fondue met kaas

Ingrediënten:
baking soda, basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, brood, crackers, extra belegen kaas, gehakt, groenten, paprika, spinazie, knoflook, tomaten, tortillachips, volle melk en zuiveringszout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Crudité met nieuwe hoemoes van Maza

Ingrediënten:
ananas, basilicum, bleekselderij, bloemkool, broccoli, brood, broodjes, courgette, groenten, kikkererwten, knoflook, komkommer, kruiden, paksoi, paprika, peper, radijs, rauwkost, selderij, sesamzaad, specerijen, tomaat, tomaatjes, tomaten, vlees, witlof, wortel, wortels, worteltjes, wraps, zeezout, zongedroogde tomaat en zongedroogde tomaten

Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:

Gazpacho

Ingrediënten:
bleekselderij, broodkruim, extra vierge olijfolie, gerookte kip, groente, hollandse garnaal, kippenbouillon, knoflook, komkommer, peterselie, rode paprika, sherryazijn, tomaten en zoete ui

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Eetdagboek: Detox Week 3

Ingrediënten:
aardappels, appel, aubergine, avocado, banaan, bessen, bieslook, blauwe bessen, bleekselderij, broccoli, brood, champignons, citroen, courgette, doperwtjes, ei, eiwitten, feta, frambozen, geitenyoghurt, gele paprika, noten, granola, grapefruit, groene thee, groente, hazelnoot, water, hennepzaad, honing, hummus, jus, kabeljauw, kamille, knoflook, knoflookmayonaise, kokos, kokoswater, komkommer, linzen, lychee, mayonaise, noten, omelet, pecorino, prei, rijst, rijstwafel, rode biet en rode peper

Een recept uit Jolande Vos

Recept van I love food & wine:

Shepherd’s pie van Yvette van Boven

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, tomaat in blik, boter, broodkruim, tabasco, gehakt, laurierblaadje, nootmuskaat, paneermeel, puree, runderbouillon, rundergehakt, melk, bleekselderij, knoflook, tijm, ui, versgemalen zwarte peper, winterpeen, worcestershiresaus en zeezout

Een recept uit Shemara

Recept van Eerlijker Eten:

Vegan gehaktballen

Ingrediënten:
aubergines, bacon, kikkererwten, bouillon, broodkruimels, ei, groente, havermout, ketjap, knoflookpoeder, oregano, peper en zout, polenta, sambal, bleekselderij, knoflook, tempeh, uien, verse basilicum en verse peterselie

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:

Ansjovisdipsaus - banga cauda

Ingrediënten:
artisjok, bloemkool, boter, gezouten ansjovis, groenten, jonge knoflook, olijfolie, paprika, radijs, selderij, stokbrood en venkel

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
saus/dressing/jus / groente / vis
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:

Bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovis in blik, boter, brood, garnaal, groenten, knoflook, nieuwe aardappelen, olijfolie, rozemarijn en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...