Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Aardappel en preisoep met wortel of kool
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, groentebouillon, kool, olijfolie, prei, wortel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, ui, water, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Crumbles en gratins:
Recept uit Gemüse! :
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Liever lokaal:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Luilekkerland:
Recept van Chickslovefood:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table: