Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Lasagnette van aardappels
- Ingrediënten:
- aardappel, bloem, boter, ei en parmezaanse kaas
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, citroen, citroensap, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, suiker, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Es' Factory:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Spice Wise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur: