Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groentebouillon, honing, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tomaat, ui, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: