Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, citroensap, groente, honing, komkommer, laos, laurier, olie, pasta, peper, peterselie, plantaardige olie, spitskool, taugé, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe: