Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, bruine suiker, gember, knoflook, komkommer, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, prei, sojasaus, specerijen, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept uit Groot handboek sauzen: