41 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemkoolbotercannelliniboneneieidooiereiwitflespompoengroentebouillonknoflookmelknootmuskaatolijfoliepaprikapoederpeperpeterselieroomtijmuiwaterwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Zweedse gehaktballetjes met aardappelpuree

Ingrediënten:
aardappelen, aardappelpuree, bloem, droog broodkruim, eieren, gehakt, gezouten boter, ui, koffieroom, komkommer, piment, raapzaadolie, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelsap, slagroom, varkensgehakt, volle melk, witte peper en zout

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kalfswang met aardappelpuree en kaas

Ingrediënten:
aardappel, bloem, extra vergine olijfolie, kalfsbouillon, kalfswang, knoflook, kristalsuiker, la serena-kaas, prei, rode rioja, slagroom, spaanse ui, verse dragon, verse kervel, verse rozemarijn, verse tijm, wortel, zeezout, zwarte peper en zwarte truffel

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Lamsrack met polpetti, gnocchi en spinaziesaus

Ingrediënten:
aardappel, babyspinazie, bloem, boter, ei, knoflook, lamsbouillon, lamsgehakt, lamsrack, munt, olijfolie, pecorino, slagroom en witbrood

Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / lamsvlees
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Klassieke hutspot

Ingrediënten:
aardappel, bloem, klapstuk, laurierblad, olijfolie, pastinaak, peper, rookworst, rundvet, slagroom, ui, water, winterpeen, winterwortel en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
stamppot / aardappelgerecht
Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:

Sweet basil's clam chowder

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bloem, boter, knoflook, mais, mosselen, olijfolie, selderij, slagroom, spaanse ui, spek, tijm, venusschelp, visbouillon en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Mergkoolsoep met gefrituurde uienringen

Ingrediënten:
aardappel, bloem, bouillon, ei, knoflook, laurier, licht bier, mergkool, olie, peper, plantaardige olie, runderworst, slagroom, tijm, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon / frituur
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Voorjaarsgroente met viskoekjes

Ingrediënten:
aardappel, bloem, ei, groentebouillon, kabeljauwfilet, koolzaadolie, nootmuskaat, peper, peterselie, peultjes, room, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente / vis
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Skrei of Kabeljauw met Garnalensaus

Ingrediënten:
aardappelen, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, bloem, groentebouillonblokje, hollandse garnalen, kabeljauw, kervel, komkommer, olie, peterselie, rucola, slagroom, dille, knoflook, uien, vermout en 
zout en peper

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Skrei of Kabeljauw met Garnalensaus

Ingrediënten:
aardappelen, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, bloem, groentebouillonblokje, hollandse garnalen, kabeljauw, kervel, komkommer, olie, peterselie, rucola, slagroom, dille, knoflook, uien, vermout en 
zout en peper

Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Bacalhau com natas

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, broodkruim, gezouten kabeljauw, laurier, melk, olijfolie, piri piri poeder, room, ui en witte wijn

Keuken:
Portugees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...