177 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbloembotergroenteknoflookkorianderkurkumaolijfoliepeperpeterseliesuikertijmtomatenpureeuivleeswaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Aubergine, aardappels en tomaten

Ingrediënten:
aubergines, charlotte aardappels, citroensap, eieren, knoflook, koriander, olijfolie, peterselie, rode ui, sumak, tahin, thaise srirachasaus, tomaten, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Aardappel-tomatenschotel

Ingrediënten:
aardappel, belegen kaas, bieflap, boter, olie, tijm, tomaat, ui, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Tomaten met limabonen

Ingrediënten:
azijn, basilicumbladeren, bonen, brood, bruine suiker, chutney, fruit, groente, groenten, jam, knoflook, laurier, olie, peper, pruim, roomijs, siroop, suiker, ui, vijgen, zout en zout

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Gnocchi met tomaat en pesto

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, bloem, deeg, basilicum, pijnboompitten, gnocchi, olijfolie, knoflook, knoflooktenen, kruimige aardappelen, nootmuskaat, olie, olijf, olijfolie, parmezaanse kaas, parmezaanse kaas, pasta, 
zout en peper, pesto, pijnboompitten, puree, tomaat, knoflook, tomaten, verse peper, water en zout

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht uit Plenty:

Vindaloo van twee soorten aardappel

Ingrediënten:
appelazijn, bruin mosterdzaad, fenegriekzaad, fijne kristalsuiker, geelwortelpoeder, gember, kaneel, kardemompeul, kerrieblaadjes, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kruidnagel, mild paprikapoeder, munt, plantaardige olie, rode chilipeper, rode paprika, sjalot, tomaat, vastkokende aardappel, water, zoete aardappel en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Curry aloo met aardappels en pompoen

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, aardappels, chilipeper, curry, garam masala, gember, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, koriander, korianderpoeder, kruiden, kurkuma, laurierblad, paprikapoeder, pompoen, tomaten, ui, zonnebloemolie en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Curry aloo met aardappels en pompoen

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, aardappels, chilipeper, curry, garam masala, gember, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, koriander, korianderpoeder, kruiden, kurkuma, laurierblad, paprikapoeder, pompoen, tomaten, ui, zonnebloemolie en 
zout en peper

Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Ganzenborstfilet met aardappel-tuinkerspuree en vlierbessensaus

Ingrediënten:
aardappelen, balsamicoazijn, boter, ganzenbotten, ganzenfond, gerookte ganzenborstfilets, jeneverbessen, komijnzaadjes, korianderzaadjes, kruidnagels, laurierbladeren, melk, nootmuskaat, olie, peper, peperkorrels, prei, rode wijn, room, rozemarijn, sausbinder, selderij, spitskool, suiker, tijm, tomatenpuree, tuinkers, uien, vlierbessen, vlierbessensap, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met cashewnoten, aardappel en gele rozijnen

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, basilicum, basmatirijst, broodkruim, cashewnoten, doperwten, garam masala, gele rozijnen, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Harira: Marrokaanse soep van tomaat en kikkererwten

Ingrediënten:
kikkererwten, tomaat in blik, bouillon, fruit, gember, groentebouillon, groenten, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, kruiden, kurkuma, linzen, olie, paprikapoeder, peper, pompoenpitten, rode linzen, rood pepertje, knoflook, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, kruiden, wortel en wortels

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan moussaka met aubergine, zoete aardappel, seitan en cashewroom

Ingrediënten:
aardappelen, aubergine, aubergines, bechamelsaus, beenderen, olijfolie, tomaat in blik, cacao, citroen, citroenen, eiwitten, fleur de sel, fruit, gehakt, water, kaneel, knoflook, water, kokosbloesemsuiker, kruiden, olie, paprikapoeder, peterselie, saffraan, seitan, tarwe, knoflook, tomaat, tomatenblokjes, ui, uien, vet, zoete aardappel, zoete aardappels, zout en 
zout en peper

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Ragout de veau, printanier - Kalfsstoofschotel met worteltjes, uien, nieuwe aardappelen en groene erwtjes

Ingrediënten:
basilicum, beurre manié, bieslook, bloem, boter, bruine kalfsfond, champignons, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, erwtjes, fond, kalfsstoofvlees, kippenbouillon, kippenfond, kleine witte uitjes, laurier, nieuwe aardappelen, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, tomaten, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees / bouillon
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Patatas bravas

Ingrediënten:
aardappel, knoflookmayonaise, birds-eye chilipeper, knoflook, koolzaadolie, laurierblad, olijfolie, pimentón dulce, pimenton picante, rawit, rode wijn, suiker, tomaten uit blik, verse rozemarijn, verse tijm en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Recept uit Koken met Sylvia Witteman:

Russische borsjtsj

Ingrediënten:
aardappel, bietjes, bleekselderij, bruine suiker, dille, groene paprika, laurier, peperkorrel, soepvlees, tomaten in blik, uien, wijnazijn, witte kool, wortel, zonnebloemolie en zure room

Keuken:
Russisch
Soort:
soep/bouillon / eenpansgerecht
Haal meer recepten op...