175 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotergembergroenteknoflooklaurierolijfoliepeperpeterseliepreirozemarijnsuikertijmtomaatuivleeswaterzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

In bouillon gegaarde aardappelen

Ingrediënten:
bieslook, fleur de sel, knolselderij, kookvocht van ossenvlees, nootmuskaat, peper, prei, sjalotten, tabasco, vastkokende aardappel, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Ganzenborstfilet met aardappel-tuinkerspuree en vlierbessensaus

Ingrediënten:
aardappelen, balsamicoazijn, boter, ganzenbotten, ganzenfond, gerookte ganzenborstfilets, jeneverbessen, komijnzaadjes, korianderzaadjes, kruidnagels, laurierbladeren, melk, nootmuskaat, olie, peper, peperkorrels, prei, rode wijn, room, rozemarijn, sausbinder, selderij, spitskool, suiker, tijm, tomatenpuree, tuinkers, uien, vlierbessen, vlierbessensap, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Ragout de veau, printanier - Kalfsstoofschotel met worteltjes, uien, nieuwe aardappelen en groene erwtjes

Ingrediënten:
basilicum, beurre manié, bieslook, bloem, boter, bruine kalfsfond, champignons, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, erwtjes, fond, kalfsstoofvlees, kippenbouillon, kippenfond, kleine witte uitjes, laurier, nieuwe aardappelen, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, tomaten, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees / bouillon
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Recept uit Koken met Sylvia Witteman:

Russische borsjtsj

Ingrediënten:
aardappel, bietjes, bleekselderij, bruine suiker, dille, groene paprika, laurier, peperkorrel, soepvlees, tomaten in blik, uien, wijnazijn, witte kool, wortel, zonnebloemolie en zure room

Keuken:
Russisch
Soort:
soep/bouillon / eenpansgerecht
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Runderstoofpotje - op 4 manieren

Ingrediënten:
aardappel, bloem, borststuk, ei, grove mosterd, halfvolle melk, kastanjechampignons, laurier, olijfolie, parelgort, rozemarijn, rundvleesbouillonblokje, tomatenpuree, ui, worcestersaus, wortel en zonnebloemolie

Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Gebraden runderborststuk

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, ei, engelse mosterd, halfvolle melk, koolraap, olijfolie, rodewijnazijn, rozemarijn, runderborststuk, ui, wortel, zonnebloemolie en zwartebessenjam

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Ossenstraart, cavolo nero en puree

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, cavolo nero, kippenbouillon, knoflook, laurier, ossenstaart, peper, rode wijn, tijm, ui, volle melk, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Shepherd's pie

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, fijn paneermeel, lamsbouillon, lamsgehakt, nootmuskaat, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, witte peper, worcestershiresaus, wortel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gesmoord varkensvlees uit de marinade

Ingrediënten:
aardappelmeel, bouquet garni, knoflook, reuzel, tomatenpuree, ui, varkensfilet, witte wijn, wittewijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pekel en marinades
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Avondmaal uit Veg!:

Groentebiryani

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basmatirijst, erwtjes, gember, kaneel, kardemompeulen, knoflook, komijnpoeder, komijnzaad, koriander, korianderpoeder, laurier, munt, rode chilipeper, rozijnen, saffraan, ui, vastkokende aardappels, wortel, citroensap, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
curry / rijst / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofde kalfsschouder

Ingrediënten:
aardappelmeel, bouquet garni, kalfsschouder, paprikapoeder, tomaat, ui, vleesextract, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Picadillo

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bouillon, half-om-halfgehakt, oregano, paprikapoeder, knoflook, tijm, ui, wortel, zonnebloemolie en 
zout en peper

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Biefstuk met pepersaus

Ingrediënten:
aardappels, kippenbouillon, boter, olijfolie, room, rozemarijn, tijm, knoflook, uien, peper, witte wijn, wortels, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gemengde gevulde groenten

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brood, courgette, ei, groene paprika, half-om-halfgehakt, knoflook, melk, rode paprika, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Biefstuk met ravigotesaus

Ingrediënten:
aardappels, azijn, bietjes, bladpeterselie, citroen, citroensap, boter, gehakt, kappertjes, olijfolie, sjalot, peper, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Haal meer recepten op...