64 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercourgetteeifruitgroenteknoflookolijfoliepaprikapeperpeterselierijstrozemarijnspecerijentijmtomaatuivleeswaterwortelzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Ragout de veau, printanier - Kalfsstoofschotel met worteltjes, uien, nieuwe aardappelen en groene erwtjes

Ingrediënten:
basilicum, beurre manié, bieslook, bloem, boter, bruine kalfsfond, champignons, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, erwtjes, fond, kalfsstoofvlees, kippenbouillon, kippenfond, kleine witte uitjes, laurier, nieuwe aardappelen, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, tomaten, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees / bouillon
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Gestoofd hertenvlees met jeneverbessen

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, jeneverbes, knoflook, olijfolie, peterselie, rozemarijn, runderbouillonblokje, stoofvlees, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Rundvlees-aardappelstoofpot - boeuf à la gardiane

Ingrediënten:
bildstar aardappel, bouquet garni, dikke rib, knoflook, olijfolie, peper, runderschouder, runderstoofvlees, ui, zout, zuurkoolspek en zwarte olijf

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Antilliaanse runderstoofpot

Ingrediënten:
aardappels, bloem, boter, gedroogde tijm, gerookte spekjes, knoflooktenen, neutrale olie, paprika, passata, peper, peper en zout, rijst, runderbouillon, gemalen chilipeper, stoofvlees en uien

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Maaltijdsoep met verse tuinkruiden

Ingrediënten:
bot, groentebouillon, hacheevlees, lamsschouder, lavas, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, savooiekool, uien, vastkokende aardappelen, verse tijm, witte kool, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

maaltijdsoep met gort en groente

Ingrediënten:
aardappel, gerookt spek, gort, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, olie, prei, riblappen, savooiekool, verse bieslook, verse bladselderij, vet spek, water, witte peperkorrels, wortel en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamsvlees met worteltjes en meirapen

Ingrediënten:
aardappel, jonge worteltjes, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, lamsstoofvlees, meiraap, olijfolie, tomaat, tomatenpuree, ui, verse tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Goedgevulde groentesoep

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, courgette, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pimentkorrels, runderlappen, tomaat en wortel

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Estofat de buey amb chocolata - Catalaanse runderstoof met chocolade

Ingrediënten:
bloem, bonenkruid, botifarraworst, buikspek, cata, droge sherry, knoflook, laurier, majoraan, nieuwe aardappel, olijfolie, peterselie, pure chocolade, runderstoofvlees, tijm, ui, varkenssaucijsjes, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees / rundvlees
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Daube de boeuf à la Provençale

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, dijonmosterd, kastanjechampignons, rode ui, knoflooktenen, laurierblaadjes, olijfolie, paprikapoeder, peper en zout, provençaalse kruiden, pure chocolade, rijst, rode peper, rode wijn, runderbouillon, stooflappen, tijm, tomatenpuree, wortels en zwarte olijven zonder pit

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

carne con chocolate

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brandewijn, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, magere runderlappen, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, peperkorrel, prei, pure chocolade, rode wijn, spaanse ui, tomaat, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, vlees, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Hachis parmentier

Ingrediënten:
aardappel, boter, bouquet garni, grof zout, melk, olijfolie, peper, peperkorrel, peterselie, runderlappen, sjalot, slagroom, tomaat in blik, tomatenpuree, ui en wortel

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Shepherd's pie

Ingrediënten:
aardappelpuree, arachideolie, bleekselderij, champignon, doperwt, druivenpitolie, lamsbouillon, lamsgehakt, lamsschenkel, maïzena, mosterd, rode wijn, steranijs, ui, verse munt, verse rozemarijn, vlees en wortel

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gnocchi in pot-au-feu

Ingrediënten:
aspergepunten, bloemige aardappelen, bouillon, bouquet garni, doorregen runderlappen, doperwtjes, ei, bloem, grof zout, knoflook, kruidnagels, magere runderlappen, nootmuskaat, olijfolie, ossenstaart, parmezaanse kaas, pastinaak, preien, radijs, runderschenkelvlees, seizoensgroenten, bleekselderij, uien, kruiden, verse tijm, wortels en zwarte peperkorrels

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Runderstoofpotje - op 4 manieren

Ingrediënten:
aardappel, bloem, borststuk, ei, grove mosterd, halfvolle melk, kastanjechampignons, laurier, olijfolie, parelgort, rozemarijn, rundvleesbouillonblokje, tomatenpuree, ui, worcestersaus, wortel en zonnebloemolie

Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Frietjes met guacamole en aioli

Ingrediënten:
aardappelen, avocado, bieslook, citroen, citroensap, kokosmelk, kokosolie, kokosroom, water, tomaat, vlees, water, yoghurt en zout

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:

Bloody Mary-rundvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenkool, boter, citroen, extra vierge olijfolie, halfvolle melk, kruimige aardappels, laurier, mierikswortel, olijfolie, passata di pomodoro, port, rode ui, rozemarijn, runderborststuk, tabasco, wodka en worcestersaus

Soort:
vlees
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Lunch / buffet / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:

Parijse salade

Ingrediënten:
aardappel, azijn, ei, kropsla, mosterdpoeder, olijfolie, peper, salami, ui, verse peterselie, vlees en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Gebraden runderborststuk

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, ei, engelse mosterd, halfvolle melk, koolraap, olijfolie, rodewijnazijn, rozemarijn, runderborststuk, ui, wortel, zonnebloemolie en zwartebessenjam

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Koolsoep van spitskool

Ingrediënten:
aardappel, olie, peper, peterselie, rundersoepvlees, salie, spitskool, tomaat, ui, vlees, wortel, zout en zure room

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / bouillon
Haal meer recepten op...