78 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercourgetteeigroenteknoflooknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode wijnrunderbouillonrundvleestijmtomaattomatenpureeuivleeswaterwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Spaghetti bolognese

Ingrediënten:
bleekselderij, buikspek, koffieroom, kruidnagelpoeder, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, rundergehakt, spaghetti, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Bolognese saus - salsa boloñesa

Ingrediënten:
bleekselderij, kruidnagel, mager rundergehakt, olijfolie, passata, rundvlees, ui, witte wijn, wortel, zout en zuurkoolspek

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / warme sauzen
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Ragù alla bolognese - Bolognesesaus

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, rundergehakt, salie, tomatenpassata, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Bietensoep met kubbe

Ingrediënten:
baharat, bleekselderij, citroensap, durumtarwe, olijfolie, peterselie, rode biet, rundergehakt, semolina, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:

Speciale chili con carne

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine bonen, champignon, chilipoeder, extra pure chocolade, gele paprika, groene paprika, kaneel, kidneybonen, komijn, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, rode paprika, rode ui, rundergehakt, tomatenpuree, witte ui en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta met Bolognesesaus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, conchiglie, fusilli, nootmuskaat, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rigatone, rundergehakt, tagliatelle, tortellini, ui, volle melk, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Lunch / snack of tussendoortje uit Jeruzalem:

Kubbeh hamusta

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, citroen, courgette, gemalen piment, kippenbouillon, knoflook, rundergehakt, semolina, snijbiet, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Bolognese-saus met rode wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, kerstomaat, knoflook, olijfolie, oregano, passata, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Bolognesesaus - ragù alla bolognese

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, knoflook, olijfolie, rundergehakt, tomatenpuree, ui, versgemalen zwarte peper, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / warme sauzen / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lasagne met tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, cayennepeper, champignons, gemalen kaas, tomaat, kaassaus, knoflook, lasagne, marjolein, olie, oregano, peper, rundergehakt, uien, vetstof, wortelen en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Kofta met rundvlees

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, cannellinibonen, karwijzaad, kashkavalkaas, knoflook, melk, natriumbicarbonaat, olijfolie, peterselie, rode puntpaprika, rode ui, rode wijnazijn, rundergehakt, tijm, ui, witbrood, zout, zuiveringszout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Lunch / avondmaal uit Love your lunch:

Pasteitjes op z’n Australisch

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, courgette, doperwten, eieren, gemalen peper, kippenbouillonblokje, olijfolie, paprikapoeder, pasta, bladerdeeg, rundergehakt, tomatenblokjes, tomatenketchup, tomatensaus, uiengranulaat, worcestersaus, wortels en zout

Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al ragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, extra vierge-olijfolie, kaaskorst van parmezaanse kaas, kaneelstokje, kippenbouillon, laurierblad, nootmuskaat, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelschil, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, volle melk, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al saucijzenragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, extra vierge-olijfolie, italiaanse saucijsen, kaaskorst van parmezaanse kaas, kaneelstokje, kippenbouillon, laurierblad, nootmuskaat, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelschil, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, volle melk, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Lasagne uit Napels

Ingrediënten:
00-bloem, bleekselderij, bloem, boter, ei, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, rundergehakt, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Gehaktsaus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gerookte ham, knoflook, olie, peper, peterselie, rundergehakt, tomaten, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Lasagne alla napoletana

Ingrediënten:
00-bloem, bleekselderij, bloem, boter, ei, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, peper, rundergehakt, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / rundvlees / ovenschotel
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / voorgerecht uit Jeruzalem:

Polpettone

Ingrediënten:
augurk, bleekselderij, broodkruim, citroen, ei, gekookte ham, kappertjes, kippenbouillonpoeder, knoflook, laurier, olijfolie, ossentong, peterselie, pistachenoten, rundergehakt, tijm, ui, wittewijnazijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Heldere consommé van duif

Ingrediënten:
bleekselderij, bospaddenstoelen, boter, calvados, duiven, eiwit, gevogeltebouillon, groentebouillon, jeneverbessen, knoflook, knoflookolie, kruidnagels, laurier, mager rundgehakt, pastinaak, peper, prei, tijm, venkelknol, wortel, wortelen en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Tagliatelle met vleessaus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, knoflook, mager rundergehakt, mager varkensgehakt, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, panna da cucina, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, room, runderbouillon, tagliatelle, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Spaghetti bolognese (al ragù)

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenworst, knoflook, olijfolie, pancetta, papardelle, parmezaanse kaas, pasta, peper, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, spaghetti, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Belgisch / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

(Pasta met) Bolognesesaus

Ingrediënten:
baksoda, balsamicoazijn, bladpeterselie, bleekselderij, boter, tomaat in blik, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, rode wijn, rundergehakt, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / warme sauzen
Haal meer recepten op...