Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Kalfsvlees alla milanese
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, citroen, ei, kalfskotelet, olie en parmezaanse kaas
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, brood, eiwit, fruit, kaas, kalfsgehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, noten, olijfolie, peper, peterselie, rauwe ham, tofu, ui, vis, vlees, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel: