Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, ei, gedroogde oregano, gehakt, kaas, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, pijnboompitten, suiker, tomatenpuree, tomatensaus, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Fresh en light:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner uit Wrap 'n roll:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab: