Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Gepofte aardappels met zure room
- Ingrediënten:
- aardappelen, bieslook, groente, knoflook, kruidenboter en zure room
- Keuken:
- Amerikaans
- Soort:
- barbecue/grill / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, avocado, bloem, boter, citroen, crème fraîche, dille, dragon, ei, groentebouillon, kervel, kippenbouillon, koriander, kruiden, melk, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, slagroom, tijm, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken: