Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Gepofte aardappels met zure room
- Ingrediënten:
- aardappelen, bieslook, groente, knoflook, kruidenboter en zure room
- Keuken:
- Amerikaans
- Soort:
- barbecue/grill / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, avocado, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, ei, kervel, kippenbouillon, kruiden, mayonaise, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Lunch / avondmaal uit Smokey goodness:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Smokey goodness:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Lunch / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch: