89 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumboterdijonmosterddilleeieidooiergemberknoflookkomkommerkruidenmosterdolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierijstazijnsjalotsojasausuiwaterwitte wijnazijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Salade met gerookte kip

Ingrediënten:
azijn, bieslook, fijne mosterd, gerookte kipfilet, sesamzaad, kropsla, mager rookspek, olie, peper, poedersuiker, spekvet en zout

Soort:
salade
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Bieslookmayonaise

Ingrediënten:
bieslook, bieslookolie, eierdooier, kappertjesvocht, mosterd, suiker, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Salade van witte kool

Ingrediënten:
azijn, bieslook, olie, olijven, peper, rundvlees, suiker, witte kool, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Asperges met vinaigrette

Ingrediënten:
asperge, bieslook, dijonmosterd, olijfolie, peterselie, rode wijnazijn, suiker, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Gebakken rettich

Ingrediënten:
bieslook, druivenpitolie, ei, geklaarde boter, mierikswortel, paneermeel, rettich, rijstazijn, roze peperkorrels, sinaasappelrasp, suiker, wasabi, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Frankfurter groene saus

Ingrediënten:
azijn, bernagie, bieslook, dille, dragon, eidooier, kervel, olie, peper, peterselie, pimpernel, suiker, yoghurt, zout, zure room en zuring

Keuken:
Duits
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Tomatensalade met komkommer

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, ei, gegrilleerde kipfilet, gekookte ham, gele paprika, gerookte kipfilet, kwark, lente ui, suiker, tomaat, verse dragon, witte wijnazijn, yoghurt en zonnebloemolie

Soort:
salade
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Krabmousse met gemarineerde tomaten

Ingrediënten:
augurk, balsamicoazijn, bieslook, bladpeterselie, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, gedroogde oregano, gelatine, gladde mosterd, kappertjes, kervel, ketjap, knoflook, kristalsuiker, mayonaise, noordzeekrabvlees, olijfolie, poedersuiker, romatomaat, slagroom, sojaolie, tomatenketchup, visfond, vleestomaat en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Rode bietensalade

Ingrediënten:
bieslook, druivenpitolie, grof zout, kalfsfond, karwijzaad, peper, rode bieten, rode wijnazijn, sjalotten, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Ei gepekeld met five spice en sojasaus

Ingrediënten:
bieslook, ciderazijn, donkere sesamolie, ei, five spice-poeder, sesamzaad, sojasaus, suiker, ui en zout

Keuken:
Aziatisch / Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

In sojasaus ingemaakt ei

Ingrediënten:
bieslook, ciderazijn, donkere sesamolie, ei, sesamzaad, sojasaus, suiker, ui en zout

Keuken:
Aziatisch / Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

aardappelsalade met mosselen en waterkers

Ingrediënten:
bieslook, dijonmosterd, droge witte wijn, gemalen zwarte peper, mosselen, nieuwe aardappel, olijfolie, rucola, sjalot, slagroom, suiker, verse bieslook, verse peterselie, waterkers, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Salade van krab en roze grapefruit

Ingrediënten:
arachideolie, avocado, dijonmosterd, druivenpitolie, fructose, fruitsuiker, gelatinepoeder, ijsbergsla, mayonaise, roze grapefruit, roze grapefruitsap, truffelolie, verse bieslook, verse dragon, wit krabvlees en wittewijnazijn

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...