42 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: augurkbasilicumbleekselderijboterdijonmosterddilleeiknoflookkruidenlauriermosterdolieolijfoliepeperpeterseliepreirietsuikerspecerijentijmuiwaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

aardappelsalade met mosselen en waterkers

Ingrediënten:
bieslook, dijonmosterd, droge witte wijn, gemalen zwarte peper, mosselen, nieuwe aardappel, olijfolie, rucola, sjalot, slagroom, suiker, verse bieslook, verse peterselie, waterkers, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Groentevinaigrette

Ingrediënten:
augurk, bieslook, bleekselderij, bloemkoolblad, bloemkoolroosjes, dille, dragon, kervel, koolrabi, mierikswortel, olijfolie, prei, radijs, sjalot, suiker, witte peper, witte wijnazijn, wortel en zout

Soort:
vegan
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Rode bietensalade

Ingrediënten:
bieslook, druivenpitolie, grof zout, kalfsfond, karwijzaad, peper, rode bieten, rode wijnazijn, sjalotten, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Worstsalade met appel

Ingrediënten:
appel, augurk, azijn, bieslook, gekookte worst, ham, magere yoghurt, mayonaise, mosterd, salami, sla, suiker, tabasco en ui

Soort:
salade / vlees
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, crème fraîche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:

Krab-avocadotorentjes

Ingrediënten:
citroen, extra vergine olijfolie, fijne kristalsuiker, hass-avocado, limoensap, pomodori, sjalot, verse bieslook, verse dille, versgemalen zwarte peper, wit krabvlees, witte-wijnazijn en zout

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

In gerookt water gekookte linzen met perzik en geitenkaas

Ingrediënten:
arachideolie, balsamicoazijn, druivenpitolie, fructose, fruitsuiker, gedeïoniseerd water, geitenkaas, geklaarde boter, gerookt zout, houtsnippers, kruidnagel, laurierblad, mosterdvinaigrette, peperkorrel, perzik, puylinzen, radijs, selderij, sjalot, sla, verse bieslook, verse tijm en wortel

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

In sojasaus ingemaakt ei

Ingrediënten:
bieslook, ciderazijn, donkere sesamolie, ei, sesamzaad, sojasaus, suiker, ui en zout

Keuken:
Aziatisch / Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Ei gepekeld met five spice en sojasaus

Ingrediënten:
bieslook, ciderazijn, donkere sesamolie, ei, five spice-poeder, sesamzaad, sojasaus, suiker, ui en zout

Keuken:
Aziatisch / Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Pad Thai met garnalen & tofu

Ingrediënten:
arachideolie, chinese bieslook, gedroogde chilivlokken, gedroogde garnalen, gele peper, ei, limoenen, munt, palmsuiker, pinda’s, radijs, tijgergarnalen, rijstnoedels, sjalotjes, tamarindepasta, taugé, thaise basilicum, vissaus en wittewijnazijn

Een recept uit Jolande Vos

Recept van I love food & wine:

Pad thai met garnalen, tofu en tamarinde

Ingrediënten:
arachideolie, chinese bieslook, gedroogde chilivlokken, gedroogde garnalen, gele peper, ei, limoenen, munt, palmsuiker, pinda’s, radijs, tijgergarnalen, rijstnoedels, sjalotjes, tamarinde, tamarindepasta, taugé, thaise basilicum, vissaus en wittewijnazijn

Haal meer recepten op...