21 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbleekselderijbloembotercitroendilledroge witte wijneidooierfruitknoflookkomkommerkruidenlaurieroliepeperpeterselieplantaardige oliesjalotslagroomtomaatuiwaterwijnzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:

Weißes Chili non Carne / Witte chili zonder vlees

Ingrediënten:
citroengras, citroensap, galanga, gember, groene chilipeper, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, komijn, koriander, Maïs uit blik, olie, stevige tofu, suiker, ui, witte bonen uit blik, witte puntpaprika, witte wijn en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Nasi Putih

Ingrediënten:
asem, citroen, citroensap, djahé, djinten, fruit, kokosnootvruchtvlees, gula djawa, juruk purut, korianderpoeder, knoflook, kruiden, kruidnagel, kunyit, laos, lomboks, olie, pure chocolade, rijst, runderlappen, salamblaadjes, santen, sereh, knoflook, uien, vlees, water, wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Bami Goreng

Ingrediënten:
citroen, citroensap, djahé, gemberpoeder, djinten, fruit, groenten, ketjap, ketjap asin, ketjap manis, korianderpoeder, kip, kippendijen, knoflook, kool, kruidnagel, kruidnagelpoeder, laos, lombok, olie, prei, rode ui, selderij, sereh, sesamolie, sjalot, sjalotten, knoflook, uien, water, wijn, winterwortel, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Vlechtwerkvlaai met pruimen en frambozen

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, citroensap, deeg, dille, groenten, kaneel, komkommer, kristalsuiker, marinades, mayonaise, melk, mosterd, olie, pappardelle, ricotta, slagroom, taart, vis, vlees, wijn, zalm, zure room en zwarte peper

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kalfsreepjes

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, kalfsschnitzels, koffieroom, margarine, olie, ui en witte wijn

Soort:
vlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

snoekbaars met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, doorregen spek, droge witte wijn, ei, mayonaise, milde mosterd, olie, peper, sjalot, snoekbaars, tomaat, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

gebraden lamsbout

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, gemalen karwijzaad, knoflook, lamsbout, olie, peperkorrels, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Kipkarbonades uit Perzië

Ingrediënten:
citroensap, handsinaasappel, kaneelpoeder, kipkarbonade, knoflook, olie, peper, saffraandraadjes, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Bijgerecht uit Plenty:

Gepocheerde minigroenten met kappertjesmayonaise

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, citroensap, dijonmosterd, dille, eidooier, kappertjes, knoflook, laurier, minigourgette, miniprei, minivenkel, miniwortel, olijfolie, plantaardige olie, thaise asperges, ui, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Risottoballetjes met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, kastanjechampignons, knoflook, mayonaise, olijfolie, parmezaanse kaas, plantaardige olie, risottorijst, rode paprika, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Paella

Ingrediënten:
artisjokken, bombarijst, boter, citroensap, groene peper, knoflook, konijn, konijnenlever, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, pijlinktvis, rode peper, rookworstjes, saffraanpoeder, schouderkarbonade, sperziebonen, steurgarnalen, strandgapers, tijm, tomaten, ui, water, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Chicken Fricassée Forestier - Kipfricassee van de boswachter

Ingrediënten:
bacon, bloem, boter, cantharellen, citroensap, droge sherry, eekhoorntjesbrood, gele stekelzwam, grote sponszwam, kastanjeboleet, kippenborst, kippenbouillon, oranje-groene melkzwam, peterselie, plantaardige olie, trompets de mort, ui, weidechampignons, witte wijn, zout, zwarte peper en zwavelzwam

Keuken:
Brits
Soort:
gevogelte / paddenstoelen
Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer

Ingrediënten:
alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, passata, peper, 
zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, water, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer

Ingrediënten:
alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, borlottibonen, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, olijven, passata, pasta, peper, 
zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, vis, water, witte bonen, witte tonijn, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte olijven

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Skrei of Kabeljauw met Garnalensaus

Ingrediënten:
aardappelen, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, bloem, groentebouillonblokje, hollandse garnalen, kabeljauw, kervel, komkommer, olie, peterselie, rucola, slagroom, dille, knoflook, uien, vermout en 
zout en peper

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Skrei of Kabeljauw met Garnalensaus

Ingrediënten:
aardappelen, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, bloem, groentebouillonblokje, hollandse garnalen, kabeljauw, kervel, komkommer, olie, peterselie, rucola, slagroom, dille, knoflook, uien, vermout en 
zout en peper