Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, brood, bruine basterdsuiker, cayennepeper, champignon, citroenrasp, crème fraîche, dragon, eidooier, kervel, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.: