Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Aardappelkugel met kool
- Ingrediënten:
- aardappel, ei, kippenvet, kool, peper, plantaardige olie en zout
- Keuken:
- Duits / Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- groenten en aardappels
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, broodje, burger, gember, groente, hamburgers, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Rijst en risotto:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Melk & dadels:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Koude keuken: