Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Haan in rode wijn
- Ingrediënten:
- bloed, bloem, boter, bouquet garni, buikspek, champignon, cognac, haan, knoflook, peper, rode wijn, sjalot, suiker en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouquet garni, champignon, cognac, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vleesbouillon, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Brindisa:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit L'Art de la table: