Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Krabvlees met mosterd
- Ingrediënten:
- brood, ei, krabvlees uit blik, mosterd, peper, slablad, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, dijonmosterd, eidooier, knoflook, komkommer, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, sjalot, suiker, tijm, ui, wijnazijn, witte wijnazijn, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht / fondue / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De Urban Cook:
Basisrecept uit Home made:
Bijgerecht uit Polpo:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Basisrecept uit Spuntino:
Recept uit Spuntino:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Neêrlands roem: