Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Kalfsvlees in plakjes
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsfilet, kalfsschnitzel, peper, slagroom, ui, verse peterselie, witte wijn en zout
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsgehakt, kalfslever, kalfsschenkel, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, slagroom, tijm, tomaat, ui, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De banketbakker:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas: