Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsvlees met ei en citroen - fettine all'uovo e limone
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, eierdooier, kalfsschnitzel, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, eidooier, eiwit, kalfsgehakt, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, ui, vlees, water, wortel, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het koken:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: