352 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapeiknoflookkruidenlaurierolieoreganoparmezaanse kaaspeterselietijmtomaatuiverse salieblaadjeswaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Recept uit Smokey goodness:

Lam asado style

Ingrediënten:
grof zeezout, knoflook, lam, olijfolie, rozemarijn, salie, tijm en zwarte peper

Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Mixed grill

Ingrediënten:
broodjes, entrecotes, gedroogde rozemarijn, gedroogde salie, italiaanse worstjes, kalfslever, karbonades, lamskoteletten, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:

Porchetta

Ingrediënten:
buikspek, grof zeezout, knoflook, olijfolie, pijnboompitjes, rozemarijn, salie, tijm, venkelzaad en zwarte peper

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - Allerkerst

Bijgerecht uit Allerkerst:

Fijnproeveraardappels

Ingrediënten:
olijfolie, oppedoezer ronde, peper, roomboter, rozemarijn, salie en zout

Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Pikante zeebrasem

Ingrediënten:
basilicum, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, salie, tomaat, zeebrasem en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Brunch / diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Taart van herfstgroente

Ingrediënten:
appel, bruine suiker, butternutpompoen, esdoornsiroop, olijfolie, rozemarijn, salie, zoete aardappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
quiche / vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht uit Made in Italy:

Zuppa de lenticchie - Linzensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine linzen, kippenbouillon, laurier, olijfolie, pancetta, peper, prei, rozemarijn, salie, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht uit Made in Italy:

Zuppa de cannellini - Cannellinisoep

Ingrediënten:
bleekselderij, cannellinibonen, kippenbouillon, laurier, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, salie, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Lamsbout

Ingrediënten:
geklaarde boter, grof zeezout, knoflook, lamsbout, marjolein, olijfolie, peper, rozemarijn, salie, seizoensgroente en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Recept uit Smokey goodness:

Pig on a spit

Ingrediënten:
appelcider azijn, appelsap, basilicum, gerookte-paprikapoeder, grof zeezout, knoflook, olijfolie, oregano, rozemarijn, salie, varken, witte ui, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / barbecue/grill
Haal meer recepten op...