Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Soep van groene kool en eend
- Ingrediënten:
- boter, groene kool, knoflook, peper, room, tijm, ui, water, wild, wilde eend en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, ei, groente, groentebouillon, honing, laurier, melk, olie, olijfolie, paprika, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tomaat, ui, vet, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:
Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: