Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, boter, ei, kalfsvlees, knoflook, komijn, kruiden, laurier, laurierblad, olie, oregano, paprika, peterselie, prei, rode paprika, sjalot, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Lekker Happen: