Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Aubergine parmigiana
- Ingrediënten:
- aubergine, buffelmozzarella, harde geitenkaas, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, pruimtomaten in blik, suiker, ui, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, courgette, knoflook, koriander, olie, olijfolie, peterselie, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Joodse keuken:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Joodse keuken:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: