Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Aubergine parmigiana
- Ingrediënten:
- aubergine, buffelmozzarella, harde geitenkaas, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, pruimtomaten in blik, suiker, ui, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bruine suiker, citroensap, courgette, gember, groente, koriander, munt, olie, olijfolie, oregano, peterselie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Recept uit L'Art de la table:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Polpo:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria España:
Bijgerecht / avondmaal uit Nigella bijt: