75 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumbleekselderijbloemcitroencitroensapeidooierknoflookkorianderkruidenlaurierolijfoliepeterseliepreisuikertomatenpureeuivetwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gedroogd lamsvlees met ei

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, eieren, gedroogd lamsvlees, knoflook, komijn, koriander, lamsvet, olijfolie, peper, rode paprika, saffraandraadjes, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Courgettekoekjes Met Tomaten Gemberchutney

Ingrediënten:
boter, eieren, bloem, garam masala, gehakt, peterselie, gemberwortel, gerookt ontbijtspek, courgette, ei, kerriepoeder, lente-uitjes, lichtbruine suiker, limoen, melk, munt, olie, pannenkoeken, rode chilipeper, siroop, sjalot, suiker, tarwebloem, zout, tomaten, verse koriander, peper, volkorenmeel, water en zout

Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Salade van saffraanaardappelen, bonen en ei

Ingrediënten:
aardappelen, citroen, eieren, gerookte amandelen, groene linzen, haricots verts, water, kerstomaat, kokosvlokken, olijfolie, rode spaanse peper, saffraan, slablaadjes, honing, veldsla, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Pompoenstoofpot met dumplings

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, ei, flespompoen, gedroogde perzische citroen, gemalen koriander, gemalen kurkuma, gerookt paprikapoeder, kaneel, knoflook, koolzuurhoudend water, korianderzaad, matsemeel, olijfolie, plantaardige olie, tomaat, ui, venkelzaad, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Koude gazpachuelo

Ingrediënten:
eierdooier, ijswater, olijven, peper, tomaat, witte-wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:

Shakshuka

Ingrediënten:
cayennepeper, ei, komijnzaad, koriander, laurier, milde olijfolie, paprika, peper, peterselie, ruwe rietsuiker, saffraan, tijm, tomaat, ui, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sonja Bakker en N. van Ormondt - Zomerslank met Sonja

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Zomerslank met Sonja:

Vegetarische quiche

Ingrediënten:
aubergine, bak en braad, bloem, cherrytomaten, ei, feta, olijfolie, paprika, peper, slankroom, water en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Pizza Calzone

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, eidooier, eiwit, gist, kappertjes, olijfolie, oregano, pecorino, peper, peterselie, tomaten, ui, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:

Socca

Ingrediënten:
cherrytomaatjes, crème fraîche, eiwit, kikkererwtenmeel, olijfolie, tijm, water, witte ui, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Spanakorizo - Spinazie met rijst

Ingrediënten:
citroen, ei, langkorrelrijst, munt, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, spek, spinazie, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, water en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Lamsbout met kwarteleieren

Ingrediënten:
aardappel, gemalen komijn, gemberpoeder, honing, knoflook, kwarteleieren, lamsbout, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, prei, rietsuiker, rozijnen, salie, sinaasappel, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Rons garnalen-gastrobar

Ingrediënten:
agar-agar, bloem, bosui, chardonnayazijn, cherry-tomaat, citroen, droge sherry, eiwit, hollandse garnaal, kropsla, mosterd, paprikachips, peper, piment d'espelette, tomatenketchup, water, worcestersaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Calzone

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, eidooier, eiwit, gist, kappertjes, olijfolie, oregano, pecorino, peper, peterselie, tomaten, ui, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Calzone

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, eidooier, eiwit, gist, kappertjes, olijfolie, oregano, pecorino, peper, peterselie, tomaten, ui, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Keizerlijke ribbetjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, donkere sojasaus, ei, gember, knoflook, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, varkensribbetjes, water, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Geraffineerde selderij

Ingrediënten:
azijn, ei, gemberpoeder, goudse kaas, knoflook, kruiden-slasaus, olie, paprikapoeder, peperkorrels, peterselie, rode paprika, selderijknol, sla, tabasco, tomaat, ui, varkensvlees, venkel, water en zout

Keuken:
Duits
Soort:
azijn
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Auberginelasagne

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, ei, groene chilipeper, groentebouillon, italiaanse kruiden, kastanjechampignons, knoflook, koriander, margarine, oude geraspte kaas, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, roomkaas, rozemarijn, slagroom, tijm, tomaat uit blik, ui, volkorenbloem, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...