Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Gans in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, gans, gelatine, gemberpoeder, laurier, peperkorrels, peterseliewortel, suiker, tomaat, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte / azijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bacon, balsamicoazijn, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, sjalot, spitskool, tijm, ui, vlees, wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De worst story: