Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, rundergehakt, spinazie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Ontbijt / lunch uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept van Lekker Happen:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Melk & dadels:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit L'Art de la table:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept uit De pastabijbel:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër: