Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ananas, basilicum, bloem, boter, citroensap, ei, gehakt, gember, groente, kaneel, knoflook, komkommer, koriander, maïzena, olie, paprika, peper, sojasaus, tomaat, tomatenpuree, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit Italiaans koken:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: