Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Biefstuk met champignons, sjalotten en rauwe ham
- Ingrediënten:
- boter, champignon, citroensap, haasbiefstuk, lendebiefstuk, olijfolie, serranoham, sjalot en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, ei, knoflook, laurier, margarine, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, rundergehakt, slagroom, suiker, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Lunch / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Noma:
Recept uit de snelle keuken:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: