129 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterknoflookkruidenkruidnagellaurierolieolijfolieossenstaartpeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnrunderbouillonspecerijentomaattomatenpureeuivleeswaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Daube van rundvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine fond, eendenvet, gedroogde mandarijnschil, gerookt dooregen spek, jonge champignons, jonge ronde ui, knoflook, laurier, peper, peterselie, reuzel, rode wijn, runder kopvlees, runderschenkelvlees, tijm, ui, wortel en zeezout

Soort:
stoofgerecht / vlees

Recept van Mijn Recepten:

Goulashsoep met rundvlees

Ingrediënten:
aardappel, azijn, basterdsuiker, bouillon, gerookte spekjes, ketjap, komijn, kruidnagel, laurierblad, marjolein, mosterd, paprikapoeder, peper, rode paprika, rundvlees, sambal, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, winterpeen en zout

Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Ravioli met rundvlees

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, bloem, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurier, margarine, paneermeel, parmezaanse kaas, runderstaartstuk, sinaassappel, tijm, tomatenpuree, ui, water en wortel

Soort:
pasta/noodles / rundvlees

Recept van Mijn Recepten:

Goulashsoep met rundvlees - Mijn Recepten

Ingrediënten:
aardappel, azijn, basterdsuiker, bouillon, gerookte spekjes, ketjap, komijn, kruidnagel, laurierblad, marjolein, mosterd, paprikapoeder, peper, rode paprika, rundvlees, sambal, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, winterpeen en zout

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoord rundvlees met barolo - brasato al barolo

Ingrediënten:
barolo, bleekselderij, boter, cacao, hamvet, laurierblad, mager runderstoofvlees, olijfolie, rum, rundermuis, rundvlees, ui, verse rozemarijn, verse tijm, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Pot-au-feu van gekookt rundvlees - pot-au-feu miroton

Ingrediënten:
aardappeltjes, bleekselderij, bospeen, boter, bouillon, bouquet garni, droog broodkruim, gekookt rundvlees, grof zeezout, knoflook, krieltjes, kruidnagel, laurierblad, meiknol, peper, peperkorrel, prei, rodewijnazijn, runderhalsvlees, runderharinkje, runderschenkel, rundersoepvlees, selderijhart, ui, verse peterselie, verse tijm, winterwortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / soep/bouillon / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Potée Normande, pot-au-feu - Gekookt rundvlees met varkensvlees, kip en groenten

Ingrediënten:
bleekselderij, coulis de tomates à la provençale, dikke lende, fond, ingewanden, kalfsbotten, kip, kippenkarkas, knoflook, kruidnagel, laurier, meiknolletjes, peperkorrels, peterselie, prei, rosbief, runderbotten, runderbovenbil, runderkogel, runderspierstuk, sauce alsacienne, sauce nénette, sauce suprême, sauce tomate, tijm, ui, varkensfricandeau, varkensschouder, verse worst, vleesafsnijsel en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / varkensvlees / rundvlees / bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

sauerbraten mt rode wijnsaus

Ingrediënten:
gerookt spek, knolselderij, laurierblad, mager rundvlees, olie, peperkorrel, pimentkorrels, rode bourgogne, rodewijnazijn, tomatenpuree, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / vlees / pekel en marinades
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Boeuf à la ficelle

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, kool, koolraap, laurierblad, lente-ui, runderbouillon, runderfilet, tijm, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Boeuf Stroganoff

Ingrediënten:
champignons, cognac, boter, laurierblad, runderfilet, sjalotjes, slagroom, tijm, uien, witte wijn en wortel

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Consommé met deeghoedje

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, eiwit, kalfsbotten, kalfsgehakt, knoflook, laurierblad, peperkorrels, peterselie, prei, rundergehakt, runderpoulet, sesamzaad, soepgroenten, tijm, tuinkruiden, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

ossenstaart met linzen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, droge rode wijn, ui, laurierblaadjes, olijfolie, oregano, ossenstaart, rode chilipeper, rozemarijn, runderbouillon, bleekselderij, rozemarijn, tijm en wortels

Keuken:
Italiaans
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Bouillon, runderpoelet

Ingrediënten:
beenderen, citroen, foelie, kruidnagel, laurierblad, peperkorrels, peterselie, prei, runderpoulet, selderij, tijm, water en winterwortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, brood, boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, bleekselderij, rozemarijn, tijm, ui, peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Warm vlees

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, bouillon, donker bier, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, margarine, nootmuskaat, peper, rundvlees, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Ossenstaartragout - coda alla vaccinara

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, gezeefde tomaten, kaneelpoeder, laurierblad, majoraan, nootmuskaat, ossenstaart, peper, pijnboompitten, prei, pure chocolade, rauwe ham, rozijnen, ui, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Ossenstaart met bosbessen

Ingrediënten:
appel, appelbalsamico, bosbessen, bruine boter, citroentijm, croutons, donker bier, druivenpitolie, engelwortelzaad, laurierblad, ossenstaart, rode wijn, schildbladzuring, sleepruim, tuinkers, ui, vlierkappertjes, water, waterkers, wortel, zout en zuringstelen

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / fruit
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, kruidenbouillon, laurierblaadjes, peper, rode wijn, runderpoulet, spekblokjes, tijm, wortelen, zilveruitjes en zout

Haal meer recepten op...