88 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelbakpoederbloemcitroencitroenraspeigemalen kaneelgemberpoederhoningkaneelstokjeknoflookmelknootmuskaatolijfoliepeperpoedersuikersuikeruivruchtensapwaterzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Perzik Aardbeientaart Met Gebruinde Boter

Ingrediënten:
aardbeien, maïzena, melk, bloem, gemalen kaneel, grof zeezout, water, lichte basterdsuiker, boter, perziken, ruwe rietsuiker, vanillepoeder en citroensap

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / nagerecht uit Raapsteeltje:

Tarte tatin van Brabantse bellefleur

Ingrediënten:
bloem, boter, brabantse bellefleur, citroensap, ei, kaneel, suiker, vanillesuiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Christin Geweke - I love cheesecake

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:

New York Cheesecake

Ingrediënten:
biologische citroen, citroensap, maïzena, boter, ei, kaneel, slagroom, suiker, roomkaas, volkorenkoekjes en zeezout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Tea cakes met lavendel en honing

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde lavendel, honing, kaneel, lavendelhoning, poedersuiker, taart, zout, zuiveringszout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

High tea uit Nachtbrood:

Appelbroodje

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, citroensap, gist, kaneel, rozijn, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht / zoete hapjes
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Bij de koffie uit Oma's receptenboek:

Hollandse appeltaart

Ingrediënten:
abrikozenjam, appel, bloem, boter, citroensap, goudrenet, kaneel, margarine, poedersuiker, rozijnen, suiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
fruit / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Tea cakes met lavendel en honing

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde lavendel, honing, kaneel, lavendelhoning, poedersuiker, taart, zout, zuiveringszout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:

Gekruid lamsvlees, aubergine en munt

Ingrediënten:
aubergine, boter, chiliboter, citroensap, extra vergine olijfolie, granaatappelpitten, griekse yoghurt, kaneel, kaneelstokje, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, lamsschenkel, laurierblad, pijnboompitten, spaanse ui, ui, verse munt, verse tijm en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Gefrituurde Appelhapjes Met Karamel

Ingrediënten:
appels, kristalsuiker, bloem, gemalen kaneel, gezouten boter, grof zeezout, water, maïsolie, plantaardige olie, maïzena en citroensap

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / frituur
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Pollo rollo

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, ei, frituurolie, jonge spinazie, kaneel, kipfilet, knoflook, manchego, peper, pijnboompitten, rozijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Worteltjestaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, citroensap, eieren, foelie, noten, wortel, amandelschaafsel, griessuiker, kaneel, kirsch, marsepein, paneermeel, rode voedingskleurstof en zout

Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Appelstroedel

Ingrediënten:
appel, banketbakkersroom, basterdsuiker, beschuitkruim, boter, citroensap, ei, gist, kaneel, kapselkruimels, melk, patentbloem, rozijnen, vanille en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Stoofvlees met rozijnen

Ingrediënten:
azijn, boter, citroensap, gele rozijnen, kalfsvlees met bot, kaneel, limoensap, peper, plantaardige olie, rode ui, rundvlees met bot, water en zout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Rabarberbakjes met meringue

Ingrediënten:
boter, citroensap, droge witte wijn, eiwit, filodeeg, gemalen kaneel, lichtbruine basterdsuiker, nootmuskaat, rabarber, rinse groene appel, suiker, vanille-essence en zout

Soort:
fruit / koek en gebak
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:

Pompoenensaimadas

Ingrediënten:
boter, citroensap, ei, eidooier, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, gedroogde gist, kabochapompoen, kaneel, patentbloem, poedersuiker, reuzel, suiker en water

Keuken:
Spaans
Soort:
zoete hapjes / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Treacle-taart - treacle tart

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, citroensap, ei, gemalen kaneel, gemberpoeder, golden syrup, pecannoten, poedersuiker, volvette room, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Haal meer recepten op...