63 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroenraspcrème fraîcheeieidooiereiwitframboosgelatinegistkaneelkrentenkristalsuikerroomrumslagroomsuikervanillesuikerwalnotenwaterwitte basterdsuikerzeezoutzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:

Chipolatapudding met marasquin

Ingrediënten:
bitterkoekjes, bloem, citroensap, ei, eidooier, eiwit, gekonfijte vruchten, gelatine, marasquin, melk, oranjesnippers, rozijnen, slagroom, suiker en vanillestokje

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Croccante al pistacchio

Ingrediënten:
amandel, bloem, boter, bramen, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, kristalsuiker, melk, munt, pistache, poedersuiker, rood fruit en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Drie in de pan

Ingrediënten:
bloem, citroensap, ei, gist, krenten, melk, poedersuiker, roomboter en rozijnen

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Abrikozenbeignets met frambozensaus en kaneel

Ingrediënten:
abrikozen, bakpoeder, bier, bloem, citroensap, framboos, frambozenlikeur, kaneel, kristalsuiker, melk, poedersuiker, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / koek en gebak / frituur
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia 1 notitie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Deegslakken - presniz

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, citroensap, eieren, gesuikerde vruchten, hazelnoot, melk, pijnboompitten, poedersuiker, rozijnen, rum, tarwebloem, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Kranskoek - ciambellone

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eiwit, melk, mistrà, natron, rozijnen, suiker, suikerstrooisel en zilverkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Oma's receptenboek:

Oma's oliebollen

Ingrediënten:
appel, bigarreaux, bloem, boter, citroensap, ei, gekonfijt fruit, gist, goudrenet, krenten, melk, poedersuiker, rozijnen, witte basterdsuiker, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / frituur / feestdagen
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Tigiladas

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, citroensap, ei, kaneelpoeder, melk, poedersuiker, suiker en zout

Keuken:
Portugees
Soort:
ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Christin Geweke - I love cheesecake

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:

Traantjestaart Met Meringue

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, eiwitten, bloem, boter, poedersuiker, koolzaadolie, kwark, melk, ruwe rietsuiker, bakpoeder, vanillepuddingpoeder, vanillesuiker en zeezout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Citroen-ricottapannenkoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, citroenzest, druivenpitolie, ei, maïsolie, melk, ricotta, suiker, zout en zuiveringszout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Citroen-maanzaadpannenkoeken

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, citroenzest, druivenpitolie, ei, maanzaad, maïsolie, melk, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Bij de koffie uit Brits bakboek:

Mince pies & mincemeat

Ingrediënten:
bloem, boter, brandy, bruine suiker, citroenrasp, citroensap, eigeel, gedroogde pruim, gekonfijte sinaasappelschil, gemalen foelie, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, gemberpoeder, krenten, melk, mincemeat, niervet, nootmuskaat, poedersuiker, rozijnen, rum, sevillasinaasappels, sherry, shredded suet, stoofappel, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Geglazuurde vingerbroodjes - iced fingers, evt gevulde variatie

Ingrediënten:
aardbeienjam, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, fijne rietsuiker, frambozenjam, gelatine, gist, melk, poedersuiker, vanille, volvette room, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...