Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, citroen, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, groentebouillon, laurierblad, lente-ui, melk, olie, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit L'Art de la table: