Bijgerecht uit Veg!:
Spruitjes met sjalotjes ui de oven
- Ingrediënten:
- citroensap, koolzaadolie, sjalot, spruitjes, tijm, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, dragon, droge witte wijn, honing, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Veg!:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: