Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken in een duinpan:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig: