Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, crème fraîche, knolselderij, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van I love food & wine:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van 88 Food:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Down to earth:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Brunch / lunch uit Spuntino: