Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemkool, broccoli, citroensap, crème fraîche, ei, fruit, groente, knoflook, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, pompoen, prei, rijst, slagroom, suiker, tijm, ui, vlees, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht van De veldkeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van De Hippe Vegetarier: