Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, bleekselderij, geklaarde boter, kalfsfond, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, selderij, sinaasappel, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wildfond, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more: